U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ik ben bij deze vorm van therapie gekomen omdat een goede kennis mij dit “gunde”, Na heel veel tegenslagen in mijn leven, o.a. verlies van broer en zus en later mijn eigen dochtertje, werd ik naar Meta doorverwezen.
Ik was eigenlijk een beetje “therapie moe” geworden want er hadden mij al meer hulpverleners beloofd mij te kunnen helpen met mijn klachten, Ik leed aan extreme angsten om zelf dood te gaan en ook het vertrouwen in de toekomst was helemaal weg. Dit met alle klachten als resultaat. Maar al die hulpverleners konden mij precies vertellen waar al mijn klachten vandaan kwamen en dan kon ik er weer een jaartje tegen, en omdat ik tussendoor ook nog een paar keer zwanger ben geweest werden deze klachten steeds weer “weggedrukt”, nu is mijn jongste kind bijna 6 en dan zoals het zo vaak gaat , dan is mama zelf aan de beurt. De angsten kwamen in alle heftigheid terug en toen die goede kennis daarvan vernam heeft hij me toch nieuwsgierig gekregen om eens op de site van Meta te kijken, en zo is het gekomen en ik heb er zeker geen spijt van. Deze vorm van hulp gaat veel dieper, want waar al mijn klachten van kwamen dat wist ik ondertussen al wel. Maar hoe kom je er van af zodat het niet meer je hele leven beheerst. Door vele gesprekken met meta werd me steeds meer duidelijk en door verschillende sessies kan ik nu zeggen , ja ik kan nu het harde leven weer aan, sta met beide voeten op de grond. Het ging heel diep en soms vond ik het bijna eng, maar ik had zoiets van ik heb a gezegd en zeg nu ook b. Met als resultaat dat ik veel meer rust in mijn lijf heb en dus meer kan genieten van mijn gezin. Het verleden is er nog wel maar het beheerst niet meer mijn leven. 
Het was een moeilijke periode , tijdens al die gesprekken. Je gaat eerst nog meer naar beneden, het moest uit mijn grote teen komen, maar als vrij snel klim je de berg weer op en ga je verschil merken met andere hulpverleners. 
Je gaat tot je diepste binnenste en dat is soms eng.
ik schrok wel eens van mijn eigen emoties maar dat is nodig om het wel een goed plekje te geven. Voor mijn gevoel heb ik echt mijn lichaam van binnen weer een grote schoonmaakbeurt gegeven en dat voelt heel goed.
Ik heb ook voor het eerst het gevoel dat het nu echt wat heeft gedaan want al die andere hulpverleners konden mij precies vertellen waar alles vandaan kwam , maar hoe los je het nu op?? Dat werd er niet bij verteld. 
Bij Meta doe je het zelf, door helemaal tot je zelf te komen. Ik ben zo blij dat ik naar die kennis heb geluisterd , ik zie nu het leven weer vrolijk tegemoet, en het gevoel dat ik het zelf heb gedaan hoe moeilijk het soms ook was, geeft zo’n ontzettend goed gevoel. 
Mijn hele gezin merkt gewoon verschil met hoe het nu met me gaat. Ik kan weer genieten van een kampeer vakantie in de regen en met vorst en een laag water in de voortent, terwijl ik vorig jaar de caravan op marktplaats wilde zetten. 
En zo zijn er veel meer voorbeelden te noemen waarin ik zelf verschil merk met wat ik met deze vorm van therapie heb bereikt en daar geniet ik nog steeds van.
Al is het nu allemaal afgerond, het werkt nog steeds door. Ik loop nog steeds tegen dingen aan, dat ik denk: Hé, dat heb ik er ook mee bereikt. Dus voor mij geen maatschappelijk werk meer. Het zal best goed zijn, maar na deze ervaring met Meta , weet ik het wel. Ik stuur mensen gewoon door , net als ik door die kennis doorgestuurd ben, het heeft mijn leven een stuk makkelijker gemaakt.

Wilma K.Beste Meta,

Bedankt!! Hierbij de korte beschrijving:

Tijdens de sessies kijk je op een andere manier naar je klachten. Je gaat kijken naar de onderliggende reden van de klachten en de oorzaak ervan, maar op een andere manier dan enkel cognitief. Je betrekt je lichaam erbij (door bijvoorbeeld visualisaties of trillingen van klankschalen) om zo blokkades weg te nemen en dat vind ik erg mooi aan de manier van werken van Meta; het lichaam en het hoofd gaan samenwerken in plaats van slechts het hoofd. Voor mij was dat de oplossing. Ik had geen vertrouwen in mijn eigen lichaam en door de sessies heb ik dat vertrouwen weer terug.

Eva F

 


……..Het is vreemd zonder de bezoekjes aan jou en de mooie tocht naar jouw huis. Wel heb ik heel veel profijt van mijn bezoeken aan jou, ze hebben me een stuk sterker gemaakt en ik kijk er ook met een goed gevoel op terug. Het weekend bij jou was heel bijzonder. Het is fijn om geleerd te hebben je eigen energie te kunnen gebruiken om dingen te genezen. Ik heb ook ontdekt dat ik het genezen van voor mij vreemde mensen minder interessant vind. Dat had ik niet van mezelf verwacht, dus dat was ook een bijzondere ontdekking.

Carry S.

 

Complementaire Zorg :“het is de juiste keus voor mij”

Voor de tweede maal in mijn leven heb ik met trots een behandeling afgerond bij Meta. De aanleiding van hulp zoeken : emoties overspoelden mij , ik kon het niet meer overzien. 
Meta hielp door naar mijn verhaal te luisteren, door door te vragen naar details over verschillende situaties. Zij wilde mij opnieuw leren kennen, waardoor zij gaande weg aan kon geven waar mijn klachten vandaan kwamen en hoe daar dan aan te gaan werken. Opnieuw noem ik, om dat het fijn was te ervaren, dat ze de rode draad van mijn eerste behandeling erbij haalde. Hoe was het toen: was ik in mijn valkuil gestapt of paste de huidige situatie in mijn ontwikkeling , in mijn groei en of moest ik nog een hobbel over. 
Zij stelde voor hoe er aan te werken , wat ik daarvoor moest doen, welke techniek zij hier bij toe wilde passen. Ik gaf akkoord en we gingen aan de slag. Direct intensief met een hoge frequentie van 1 x per week, daardoor slagvaardig want haar therapie en mijn inzet , veranderbereidheid , had snel resultaat. 
Ik kwam terug in mijn kracht en verdere inzet van de techniek was niet eens meer nodig. Meta stapte over naar andere technieken en deze flexibiliteit was fijn om te ervaren. Zij gaf specialistische zorg. De complementaire zorg is voor mij dan ook passend. Het is effectief! En het is ook buiten de reguliere GGZ, voor mij mede van belang omdat ik geen stigma , geen diagnose wil en geen wachttijd voordat ik hulp kan krijgen, dit heeft de reguliere GGZ wel . 
En voor nu heb ik Meta weer losgelaten, ik kan zelfstandig verder en met betrekking tot weerzien….., ik hoop in een andere context, maar zoals het leven is: dit zit vol met gebeurtenissen, heeft zij mij ook geleerd, dat als het nodig is Ik hulp mag vragen. Het is dan niet terugvallen of iets dergelijks , het is dan Mezelf juist zien staan, mezelf waarderen en hulp gunnen. 
Ingezette behandeltechnieken , klankschalen en Metatruschka.

Inge K-W

 

 

Mijn mening over de reguliere en alternatieve/complementaire geneeswijzen:

Na aan beide zijden van de streep de nodige ervaringen te hebben mogen opdoen, blijf ik mij verbazen omtrent de afstandelijkheid die veelal in de reguliere zorg bestaat aangaande de goede zorg die in het alternatieve circuit wordt geboden. Het is jammer dat veel artsen en politici van mening zijn dat er buiten de reguliere zorg niets meer is. Zij bestempelen al het andere vaak als kwakzalverij. Hoe jammer is het dat zij geen enkel besef hebben van al het goede dat in dat "andere circuit" geboden wordt? Gelukkig zijn er steeds meer artsen die de "andere kant" wel ontdekt hebben, maar zij vormen slechts een zeer kleine minderheid. 

Zelf ben ik meermaals door de reguliere zorg bestempeld als "uitbehandeld". Gelukkig mocht ik met de juiste mensen in aanraking komen en via hen heb ik dan ook mogen ontdekken dat ik nog wel degelijk een toekomst kan hebben waarbij het woord "uitbehandeld" niet aan de orde is. Sterker nog: Ik mocht ervaren dat mensen als Meta Dame met slechts één enkele sessie bij mij bereikte wat de reguliere zorg in jaren niet had bereikt. 

Het is ontzettend jammer dat het alternatieve circuit door de reguliere zorg, de politiek en de zorgverzekeraars wordt gezien als iets extra's en ongewoons. Waarom kunnen juist deze instanties niet over hun beperkte mening heenstappen en leren inzien dat de twee termen "reguliere zorg" en "alternatieve zorg" zouden kunnen samenvloeien in het simpele woord "zorg". De twee groepen zouden juist samen een heel sterke zorgsector kunnen vormen waarbij er een enorme besparing kan optreden. De zorgkosten zouden juist enorm dalen en niet meer zo ongehoord stijgen als de laatste jaren. De twee groepen zouden elkaar prima kunnen aanvullen. Laat een ieder daarvoor openstaan. 

Uiteraard beroept men zich in de reguliere zorg vaak op de voorbeelden van zogenaamde therapeuten in het alternatieve circuit die er een janboel van maken. Natuurlijk zijn er voorbeelden te geven van mensen die menen dat zij een goede therapeut zijn, maar komt dat in de reguliere zorg ook niet voor? Hoeveel patiënten krijgen er jaarlijks niet te maken met medische fouten? Deze blijven vaak in de anonimiteit, maar als er een fout in het alternatieve circuit wordt gemaakt, dan moet dit meteen groots in de media komen waardoor de reguliere zorg weer een stok heeft om mee te slaan. Het ergerlijke is veelal wel, dat achteraf blijkt dat er geen fouten zijn gemaakt en dat we met stemmingmakerij van doen hebben. 

Hoe dan ook ben ik van mening dat de zorg er een stuk beter zou gaan uitzien wanneer alle zorg, regulier en alternatief, tezamen onder één en dezelfde noemer zouden komen te vallen. Beide groepen zouden niet elkaars vijand moeten zijn. Een ieder moet eens gaan inzien dat zij elkaars aanvulling zijn. Samen zouden zij dus een sterke zorgsector vormen.

Kees S.

 Wat hebben de sessies bij Meta mij gebracht? 

Ik heb door de therapie van Meta kunnen ontdekken en kunnen werken aan 
de oorzaken die mijn energie geblokkeerd hebben.
Daardoor ben ik beter in balans gekomen met mezelf en heb ik de zelfhelende kracht van mijn lichaam kunnen ervaren. 
De sessies met klankschalen gaven mij een rustgevend gevoel. 
Door de MetaTouch ben ik weer beter in contact met mezelf en mijn 
omgeving (natuur) gekomen.
Als je naast de reguliere geneeskunde onder de professionele begeleiding van Meta aan jezelf wilt werken dan kan ik je de therapie van Meta van harte aanbevelen.

F.T.

 

 

Ik ben Nancy T. en heb de ziekte van Lyme. Momenteel word ik behandeld in het regulier medisch circuit met antibiotica en wacht ik op een infuusbehandeling in Maasstadziekenhuis Rotterdam. Vanaf juni 2016 ben ik volledig ziek thuis en kan ik mijn normale dagelijks leventje maar zeer gedoseerd aan. In december 2016 heb ik contact gezocht met Psychosociaal therapeut en Mental Coach, Meta Dame. 
Ik kon binnen een week al bij haar terecht. Dat was erg fijn omdat mijn behoefte aan een luisterend en begripvol oor erg hoog was. Bij het maken van mijn eerste afspraak heb ik Meta verteld over mijn vele fysieke klachten. Toen ik bij haar op consult kwam, kreeg ik na 15 minuten al direct een behandeling van haar terwijl ik door kon praten over het verloop van mijn ziek zijn en de daarbij behorende emoties. Ze paste de MetaTouch toe (een afgeleide vorm van Quantum Touch) en dat bracht een directe verlichting in mijn ruggenwervel. Zij ging zeer efficiënt en ondersteunend te werk. Ik werd gehoord en behandeld. Wauw! Door deze manier van aanpak, zo rechtstreeks gericht op mijn fysieke klachten en daarnaast mijn emoties kunnen bloot geven, werd ik in het hier en nu, in balans gebracht. 
Nadat ik ruim anderhalf uur daarvoor als een wrak binnenstapte, kwam ik verfrist weer naar buiten. Ik werd gehoord, bewust gemaakt en behandeld! De laatste drie consulten zijn heel bijzonder geweest door de klankschalen die op mijn lichaam werden geplaatst. De geluidsgolven waren erg goed waarneembaar. Zo visualiseerde ik dat mijn lichaam werd opgeschoond van de Borrelia bacterie.
In november 2016 zat ik nog in een depressie. Ik voelde geen vooruitgang en had geen focus meer. Nu, na vijf consulten bij Meta Dame voel ik mij sterk, gefocust en heb ik meer energie. Volgende week ga ik mijn eerste kop koffie halen op mijn werk. Wat een stap heb ik gemaakt!

 Nancy T.