U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

ZWANGERSCHAP EN BEVALLING

In veel gevallen blijkt er een stuk gemeenschappelijke problematiek te liggen bij de moeder en het kind: de zwangerschap en of de bevalling.

Kinderen pikken energetisch veel op tijdens de zwangerschap en een traumatische bevalling kan veel invloed hebben op het functioneren van een kind.

Zo kunnen emotionele problemen van een moeder tijdens haar zwangerschap, bij het kindje binnenkomen als zijnde van hem of haar.

Dit kan bijvoorbeeld resulteren in jarenlange onduidelijke angsten of boosheid, die uiteindelijk niet van hem of haar blijken te zijn, maar die zij energetisch overgenomen zijn van de moeder.

Wanneer dit tijdens een sessie duidelijk wordt, kan dit ‘’niet-eigen deel’’  energetisch teruggeven worden, waardoor een bevrijd gevoel zal ontstaan.

Ook het renoveren van zwangerschap en geboorte kunnen een positieve invloed hebben op moeder en kind. (lees meer:   renoveren)