U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

RENOVEREN

 

Dramatische gebeurtenissen kunnen gerenoveerd worden. D.w.z.: ze opnieuw beleven, maar dan zoals jij het graag gewild zou hebben.

Dat kan vreemd klinken, maar in de praktijk werkt het geweldig.

En meer dan dat: het heeft energetisch zelfs ook invloed op anderen, die met deze situatie te maken hebben.

Zo kunnen gerenoveerde traumatisch ervaren zwangerschappen en geboortes zorgen voor veel meer innerlijke rust zowel bij de moeder als bij het kind. Wanneer een zwangerschap of geboorte is gerenoveerd door de moeder, komt er daarna bijna altijd een bijzondere reactie van het kind, zonder dat dit weet heeft van deze sessie. (zie ook: casussen)

 

 

Hoe werkt renoveren?

Alsof je in de bioscoop zit, zie je jezelf op het filmdoek en je weet welke negatieve emotionele lading bij deze beelden horen. Door de beelden te veranderen, haal je de negatieve lading eraf en  maak je voor jezelf een mooie belevenis. Degene die je nu op het doek ziet, ben jij, als geheeld deel van jezelf. Wanneer je dit deel integreert in je lichaam, ga je dit ervaren als een krachtig gevoel. Dit deel, dat ooit ontkracht was, staat weer in zijn kracht.

Hoe meer ontkrachte delen je heelt, des te meer innerlijke kracht je ervaart.